sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Uusi sohvapöytä

Tuunasin taas uuden sohvapöydän. Tällä kertaa eurolavoista. Idea on pyörinyt päässäni jo useamman vuoden, mutta nyt vasta sain aikaiseksi toteuttaa sen. Tutustuttuani internetin syövereissä vastaaviin projekteihin huomaan, että olen ideani kanssa jo juuri sen muutaman vuoden myöhässä ollakseni millään tapaa omalaatuinen ideani kanssa, mutta välikös sillä.



 Pöytä kaipaa vielä päälleen lasitasoa, mutta kokemuksemme paikallisesta lasiliikkeestä (teettäessämme lasia lieden ja liesituulettimen väliin keittiön välitasoon) on hmm... kehnohko. Taso siis tule kun tulee. Hyvin tämä pöytä tuntuu toimivan ilmankin.



Tarvikkeina pari eurolavaa, pyörät ja valkoista maalia (halutessa voi myös vähän hioa). Maalasin lavat, hioin vähän sen jälkeen (koska hiomakone oli saatavilla vasta maalauksen jälkeen) ja kiinnitin pyörät. Siinäpä se. Lavat eivät siis ole mitenkään edes kiinni toisissaan.

2 kommenttia:

  1. Sä teit sen! Hieno!!!! Miten on käytössä toiminut?
    T. Maarit

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvin on toiminut. Lasia pöydässä ei vieläkään ole, en ole ihan varma tarviiko se edes sitä. Ainoa juttu jonka muuttaisin, on pyörät. Ostin vahingossa sellaiset pyörät jotka pyörii vain yhteen suuntaan, eivät siis pyöri itsensä ympäri, jolloin pöydän paikkaa olis helpompi muutella.

    VastaaPoista